Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δαντελένια φόρμα βάπτισης......χειροποίητα ξύλινα κουτιά βάπτισης και μια καινούργια συνεργασία!

Μια από τις τελευταίες χειροποίητες δημιουργίες μας είναι η δαντελένια φουφούλα βάπτισης. Για το κομμάτι αυτό επιστρατεύσαμε όλη μας την αγάπη για το χειροποίητο ρούχο βάπτισης! 






χειροποίητο σύνολο βάπτισης με θέμα τα πουλάκια,τα φυσικά υλικά απογείωσαν μια τόσο ξεχωριστή δημιουργία!




Χρησιμοποιήσαμε φίνες γαλλικές δαντέλες για την φουφούλα και βαμβάκι-μετάξι για να πλέξουμε το κορσαζάκι. Ειλικρινά πρέπει να το δείτε φορεμένο, το αποτέλεσμα είναι παραμυθένιο, ίσως καταφέρω σε μια από τις επόμενες αναρτήσεις μου να παρουσιάσω τις δημιουργίες μου φορεμένα από μικρούς μου φίλους! Το σύνολο ολοκληρώνει μια μπαντανούλα με πλεκτό τελείωμα κεντημένο με περλίτσες, γιατί η επιλογή των άριστων υλικών και η άριστη ραφή είναι το μότο μας!

Δείτε την νέα συλλογή Per mano άνοιξη καλοκαίρι 2015
http://eventful.gr/site/video/per-mano-collection-2015/
http://eventful.gr/site/video/per-mano-collection-2015/
http://eventful.gr/site/video/per-mano-collection-2015/

 
 



 
Βρείτε μας και στο facebook
















Τα χειροποίητα ξύλινα κουτιά και η ζωγραφική στο χέρι συνεχίζουν να αποτελούν αδυναμία μας, για το λόγο αυτό προσθέσαμε μερικά ακόμα στη συλλογή μας πάντα δουλεμένα σε υπέροχα χρώματα και ένα shabby chic ύφος!














Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλά και διάφορα τα οποία θα τα λέμε στην ώρα τους, ένα από αυτά είναι μια συνεργασία που γεννήθηκε ανάμεσα στο Per mano και το made by jk  https://www.facebook.com/madebyJK1?fref=ts
η οποία μας έδωσε μεγάλη χαρά και προσδοκούμε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας να το αγκαλιάσει ο κόσμος με αγάπη όπως και εμείς! Το  per mano δημιούργησε μια σειρά από χειροποίητα κουτιά για την υπέροχη baby line σειρά της εταιρίας made by jk !!! Το κουτί per mano περιλαμβάνει σαλιάρα, σελτέ και πιπιλοπιάστρα σε υπέροχα χρώματα και υπέροχα pop art θέματα !!!! Η παρουσίαση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στην έκθεση γάμος- βάπτιση αρχές Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας,το κουτί δώρου για τα μωράκια θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα!  Στην εταιρία made by jk θα βρείτε επίσης τσάντες ,τσαντάκια,  trendy lunch boxes και μεγάλη ποικιλία από παιδικές back pack τσάντες!!!











Μείνετε συντονισμένοι......έρχονται υπέροχα λινά βάπτισης για αγοράκια και  ρομαντικά φορέματα!

15 σχόλια:

  1. Μαράκιιιιιιιιι!!! Πίστεψέ με: Και τώρα που δεν το βλέπουμε φορεμένο το αριστούργημά σου, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο παραμυθένιο είναι!!! Τελείως αριστοκρατικό και φινετσάτο! Το όμορφο πάντοτε διακρίνεται!!!
    Και τα κουτιά... καλοδουλεμένα και τέλεια, όπως πάντα!!!
    Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη συνεργασία!!!
    Μια πελώώώώρια αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου, είναι όλα εκπληκτικά, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Μπράβο! Η φουφούλα κλέβει την παράσταση... τι ομορφιά!
    Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα συνεργασία! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραμυθένια η φουφουλίτσα,θα μας άρεσε να τη δούμε και φορεμένη!!!!!!Τα κουτιά όπως πάντα πανέμορφα!!!Χαιρόμαστε πολύ για τη νέα συνεργασία σου!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντα επιτυχιες!!!!
    !υπεροχα ολα!!!!
    αλλα η φουφουλα.....
    με ξετρελανε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά βγ'ηκε από ένα παραμύθι! Τόσο όμορφη! Τόσο ρομαντική φορμούλα αλλά και τα κουτιά όπως πάντα ένα ποίημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου χαίρομαι για τη νέα συνεργασία ,όλα θα πάνε καλά γιατί το γλυκό σου χαμόγελο κερδίζει τους ανθρώπους. Η δουλειά σου είναι τέλεια από όλες τις απόψεις , μπράβο σου και πάλι μπράβο.
    Τα φιλιά μου και τις ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα παραμύθι ρομαντικό και φινετσάτο είναι όλες σου οι δημιουργίες Μαρία μου! Η φουφουλίτσα όμως κλέβει την παράσταση κυριολεκτικά!!! Πόσο υπέροχη! Οι ποιότητας σας και η ραφή σας φαίνονται και δεν χρειάζονται λόγια! Μπράβο στο per mano!!!! Όσο για την νέα σας συνεργασία με τα παιδιά της made by jk είναι εγγύηση! Τα είχα δει στην έκθεση πέρυσι και είχα ξετρελαθεί! Μαζί με τα υπέροχα κουτιά σας το παραμύθι θα συνεχίζεται για πολύ καιρό! Εύχομαι να έχετε συνεργασίες με τους καλύτερους και πολλές παραγγελίες!!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπέροχα όλα ! Θα με κανετε να βαλω μπροστα για κορίτσι!
    καλές δουλειές να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγχαρητήρια για την συνεργασία! τα καλύτερα εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου!
    για την φουφούλα δεν λέω τιποτα πέρα από το ότι όχι μόνο θα με κάνεις να πάω για τρίτο αλλά να παρακαλάω να μου βγει και κορίτσι!! μα να μην γνωριζόμαστε όταν βάπτιζα την ταλιμπανούλα! γιατί όσο και να το κάνεις μαχαραγιό με δαντέλες δεν πρόκειται να δω!!!!!! (γιατί αν το δω, θα δω και τα ραδίκια ανάποδα από τον χαζμπαντ!!) σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα και καλη εβδομαδα φιλη μου!
    συγχαρητηρια για ολα!
    να εισαι παντα καλα!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά το πόσο λάτρεψα τη ζειροποίητη φοσυφολίτσα δε λέγεται!
    Όλα υπέροχα Μαρία μου!
    Πάντα επιτυχίες εύχομαι!
    τα φιλιά μου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που ήρθα εδώ και γέμισε η (μαυρισμένη μου) ψυχή, αθωότητα....
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία μου! Πολλά φιλιά και καλό σου βράδυ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αχ ωχ και βγαίνει παχουλό μπουτάκι απο την φουφούλα ετοιμο για τσίμπιμα. τι ποίημα ειναι ετούτο. Προ ημερών εβλεπα την εκθεση για τις ΝΥΦΕΣ, στο Μουσείο Μπενάκη και ελεγα γι αυτό το πέπλο, που εσύ αποκαλεις μπαντάνα.. ειναι τ' αγαπημένο μου!!!!!! Ε, ότι θα το συναντούσα και σε μίνι προβολή....Είσθε ασυναγώνιστη αγαπητή μου!!!!!! Η συνεργασία με το καλο και εχω τρελλαθεί με τις σαλιάρες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι καλή αρχή στη νέα συνεργασία! Η δουλειά της made by jk με τρελαίνει!
    kathy by anthomei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρόλο που δεν είναι του στυλ μου η πανέμορφη και χειροποίητη φουφούλα, ομολογώ ειλικρινά πως είναι απίστευτα προσεγμένη και καλόγουστη. Με ταξιδεύει σε παλιές εποχές. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν.
    Καλά, για τα κουτιά σας δεν έχω λόγια!!! Πραγματικά είναι ακριβώς του γούστου μου. Χαρούμενα, φρέσκα, μοντέρνα!!!! Θα σου στειλω email. Εχω ενθουσιαστεί!!!!
    Σας εύχομαι καλές δουλειές και πιστεύω απόλυτα πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, εκτός οτι βγαίνει πάντα καλό, αποκλείεται να μην πετύχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή