Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Χριστούγεννα..........................

Όχι δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα ακόμα, όχι δεν το χάσαμε ακόμη, απλά αγαπάμε τα Χριστούγεννα και θέλουμε να σας στο δείξουμε!!! Είναι η χαρά των παιδιών και η ευκαιρία των μεγάλων να γίνουν παιδιά! Τελικά αυτό που έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια είναι ότι η προσμονή και οι ετοιμασίες είναι που σου δίνουν την μεγαλύτερη χαρά, για αυτό το λόγο σιγά σιγά θα αρχίσουμε τις προετοιμασίες και θα τις μοιραστούμε μαζί σας!








Την τελευταία φορά δείξαμε κουτιά δώρων για νεογέννητα.Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε και άλλα σχέδια και μάλιστα θέματα και για την περίοδο των γιορτών! Μανούλες, νονές και όχι μόνο προετοιμαστείτε!!!



Κουτί δώρου για τα πρώτα του Χριστούγεννα

χειροποίητο κουτί δώρου, ζωγραφική στο χέρι...για τα πρώτα του Χριστούγεννα!!!

κουτί δώρου  per mano





κουτί δώρου αγγελάκι

Γιατί το μισό δώρο είναι η συσκευασία!

χειροποίητα κουτιά για να συσκευάσετε τα δώρα των αγαπημένων σας!

Ζωγραφική στο χέρι

per mano

χειροποίητες δημιουργίες per mano



κουτί δώρου για νεογέννητο αγόρι

ποδίτσες φαγητού, πιπίλες,ζιπουνάκια,φορμάκια μπορούν να συσκευασθούν μέσα στο χειροποίητο κουτί per mano


ποδίτσα φαγητού μαμά κουκουβάγια




ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!

17 σχόλια:

  1. Τι ονειρική ατμόσφαιρα εδώ Μαράκι μου γλυκό!!αυτά τα first baby Christmas τι μαγικά..Σχέδια και χρώματα πατελ παραμυθένια κουκλιστικα με μία υψηλή αισθητική που δεν συναντάς εύκολα..μοναδικά πανέμορφα όλα τα κουτάκια σου!!συγχαρητήρια γλυκιά μου φίλη..καλή Κυριακή σου εύχομαι..με χαμόγελο..άπειρα φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω εσένα! Λατρεύω τις δημιουργίες σου! Λατρεύω λέμε!
    ;-)
    Καλή εβδομάδα, κούκλα μου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μαγικά κουτιά είναι αυτά????!!!! Μα είναι όλα τόσο όμορφα!!! Σου έχω ένα βραβειάκι στο blog μου που σε περιμένει..Φιλιά πολλά και καλή δημιουργική συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα κουτιά σας. Ε, λοιπόν μέχρι που διάβασα την ανάρτηση, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι τρελή γιατί έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω χριστουγεννιάτικα!!! Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, αλλά χρειάζεται χρόνος για όλα αυτά, οπότε...:)) Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρια μου τα κουτια ειναι ονειρικα , ειναι πολυ ομορφα φτιαγμενα με παστελ αποχρωσεις σαν παλια κι εγω τρελλαινομαι για τετοια σαν παιδι, φιλακια πολλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ!!!!!
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία μου τώρα τα είδα τα κουτιά. Φοβερά!!!! Μπράβο ρε συ!!! Και ωραίο για κάθε είδους δώρο!!! Του ανεβάζει την αξία!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει κάθε φορά που μπαίνω σε ανάρτηση σου μου πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα!!!Υπέροχα Μαρία μου και μοναδικά! Σε λατρεύωωωωωω!!! Καλοπούλητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μοναδικα τα πηρα και έφυγα μα φυσικα για το τριτο χριστουγεννιατικο πανηγύρι μας και θα περιμενω και άλλα φιλεναδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή