Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σετ βάπτισης για κορίτσι,rosa

Μια βάπτιση βγαλμένη από μια άλλη εποχή!!! Για τους λάτρεις του vintage παρουσιάζουμε ένα σετ βάπτισης που θα ζηζητηθεί!!!Χειροποίητα και μοναδικά κομμάτια δουλεμένα όλα στο χέρι!!!
 
 

 
Βαπτιστικές χειροποίητες δημιουργίες σε vintage ύφος για παραμυθένιες και μοναδικές βαπτίσεις!!!
 
 
Λαμπάδα βάπτισης χειροποίητη, δουλεμένη με κηπούρ δανδέλα και πέρλες! Τα ροδοπέταλα ξαφνιάζουν ευχάριστα μέσα από το balloon της λαμπάδας,γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!!
 
 

Για το φόρεμα βάπτισης χρησιμοποιήθηκε βαμβακερό ύφασμα σε παστέλ ροζ αποχρώσεις ως το βασικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή και ανάλαφρη εμφάνιση,στη συνέχεια για το δεύτερο εξωτερικό φόρεμα χρησιμοποίηθηκε βαμβακερό τούλι δίνοντας μια ρομαντική πινελιά στο φόρεμα σε συνδυασμό με τις κηπούρ λεπτομέρειες στο κορσάζ απογείωσαν το κομμάτι! Για το τρίτο και εσωτερικό φόρεμα χρησιμοποιήθηκε επίσης βαμβακερό ύφασμα για να φοδράρει και ολοκληρώσει το φόρεμα γιατί η ποιότητα της ράφης μας είναι άριστων προδιαγραφών!


 
 
το σετ βάπτισης rosa  δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι για  να ντύσει  στα ροζ τις νεράιδες.
Οφείλω σε αυτή την ανάρτηση να σας πω λίγα λόγια για την δημιουργική ομάδα που βρίσκεται στο παρασκήνιο και δουλεύει κάθε μέρα για το Per mano (δια χειρός) και όχι μόνο αλλά με αγάπη και ψυχή. Στο προφίλ μου περιγράφω τη βαρύτητα και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει η οικογένεια μου σε αυτή τη προσπάθεια που κάνω,στο πλευρό μου βρίσκεται κάθε μέρα ο άνδρας μου συμπιέζοντας συνεχώς τις δικές του υποχρεώσεις ,η μητέρα μου γιατί χωρίς αυτή δεν θα τα κατάφερνα, η νύφη μου η Δημητρούλα η οποία είναι η ψυχή της παρέας πανταχού παρούσα, ο αδερφός μου παρακολουθεί και μας βελτιώνει όπου μας χρειάζεται και τέλος η αδερφή μου που με ανάγκασε να ξεκινήσω γιατί αυτή πιστεύει περισσότερο σε εμένα από ότι εγώ!
Τα βαπτιστικά είδη που σας παρουσιάζουμε είναι εμπνευσμένα από μία πιο ρετρό εποχή. Στόχος μας είναι να κάνουμε χειροποίητες δουλειές μοναδικές  και όχι μιας μαζικής παραγωγής για κάθε παιδάκι.Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τη Rosa για να σας προσφέρουμε ένα δείγμα της δουλειάς που κάνουμε.Σε αυτή τη προσφορά μας, πολύτιμος στάθηκε ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται στο γνωστό και αγαπημένο σε όλους Ανθομέλι http://anthomeli.blogspot.gr/ ,στο blog της ανθομελένιας Κατερίνας και Κάλης.Εκεί θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού!!!
Δημιουργούμε για το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας που είναι τα παιδιά μας!!!
Δύναμη και χαρά θα μας δώσετε αν μας ακολουθήσετε στην σελίδα του Per mano στο facebook! 
https://www.facebook.com/pages/Per-Mano/189577887860678

23 σχόλια:

  1. Μαράκι μου να είστε όλοι γεροί και δεμένοι. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε και τον χειρότερο εχθρό!!! Κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!!! Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι τα καλύτερα γι αυτό σου το ξεκίνημα! Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σου δίνουν δύναμη και πολλές φόρες ακόμα και έμπνευση! Εμείς βοηθάμε όσο μπορούμε από την μεριά μας! Καλή συνέχεια!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε εσάς και το ανθομέλι και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Ελπίδα μου τα καλύτερα εύχομαι και στο δικό σας ξεκίνημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω λόγια!!!!! Είναι υπέροχα όλα!!! Εύχομαι τα καλύτερα και στα κορίτσια και σε εσένα Μαράκι μου! Πραγματικά είναι μοναδικά ! Να είστε πάντα μια κεφάτη και αγαπημένη παρεούλα και να έρθουν τα καλύτερα σε όλους σας!!! Σας φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινάκι πάντα γλυκιά,δραστήρια και ακούραστη, να είσαι πάντα καλά και εσύ και η αδερφή σου να μας φτιάχνετε πανέμορφες καλοκαιρινές σαγιονάρες!!!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άψογη δουλειά!
    Το μεράκι ξεχωρίζει!
    Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστώ πολύ Αριστέα με τις ενδιαφέρουσες και πάντα επίκαιρες αναρτήσεις σου!στο φεις θα μας αναζητήσεις ως per mano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη η Ρόζα..μου άρεσε πολύ..χάιρομαι που συστηθηκατε στην ανάρτηση και μαθαμε καποια πραγματα... σου φείσμπουκ πώς σε βρίσκουμε,με ποιο όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δελφινάκι καλημέρα θα μας βρεις ως per mano.
    ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς σε βρίσκω με μεγάλη μου χαρά στο γλυκό και αγαπησιάρικο σπιτάκι σου!
    Επιτυχία σε ό,τι κάνεις, οι δημιουργίες σου είναι πραγματικά νεραϊδένιες!
    Έρχομαι να σε βρω και στο φέις!

    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ που ήρθες στο σπίτι μου για να μου αφήσεις τις ευχές σου!Καλή αρχή και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  12. Μαγευτικά παραμυθένιες οι δημιουργίες σου Μαράκι μου!!μιλάει το παραμύθι μέσα σε ροζ συννεφάκια!!Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!!φιλάκια άπειρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ για τις ευχές σου είναι σύμμαχος στην προσπάθεια μου!

      Διαγραφή
  13. Γλυκό μου πλάσμα,καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου!
    Κάνεις τόσο υπέροχη δουλειά μαζί με τους αγγέλους που σε συντροφεύουν που είμαι σίγουρη πως θα βρεις τη "δικαίωση" που επιθυμείς!
    Φιλιά πολλά ροζ,γαλάζια,λευκά...στα χρώματα των ονείρων σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ Κυριακούλα μου που το πιστεύεις αυτό! πολύχρωμα φιλάκια και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  14. Πωπωπω είναι όλα Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !

    Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία!!!
    Φιλιά πολλά Μαράκι μου!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ ροζ αγγελάκι,ακόμα τη διασκεδάζω την χθεσινή σου ανάρτηση!φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Καλώς σε βρήκα Μαρία μου!!!Μα τι ονειρεμένα πράγματα φτιάχνεις!!!
    Μπράβο σου και μπράβο σε όλη την ομάδα!!!
    Καλή συνέχεια!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς ήρθες Δέσποινα!!!χαίρομαι που σου άρεσε η δουλειά που κάνουμε, καλό βράδυ θα τα λέμε σίγουρα!φιλιά και σε εσένα!

      Διαγραφή
  16. Μολις μπηκα στο σαιτ και εντυπωσιαστηκα! Εχω ενα μικρο αγορακι 20 ημερων και θα ηθελα να παρω μερος στο διαγωνισμο σας . Ευχομαι καθε επιτυχια στην πορεια σας και πολλες πολλες ιδεες απο μιαν αλλη εποχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή