Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Βαπτιστικό φόρεμα!

Καλώς ,ήλθες Bella donna!
Η μητρότητα είναι δώρο θεού,και αφού με τη θέληση Του λάβεις αυτό το δώρο βιώνεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.Η καθεμιά μανούλα μες στα όνειρα της χτίζει παλάτια για τον πρίγκηπα της,και νεράιδοχώρες για την νεράιδα της.Αυτά τα όνειρα γλυκιά μου Κατερίνα επιτέλους μετά από τον μεγάλο αγώνα που έδωσες
μπορείς να τα κάνεις.
Μια ωραία κυρία ήρθε στον κόσμο!χαίρομαι που μου έκανες την τιμή να την ντύσω με γαλλικές δαντέλες,πέρλες και μεταξωτά όπως αξίζει σε μια κυρία της δικής της φινέτσας!Να ζήσει!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην Κατερίνα.
συνεχίζεται.........

14 σχόλια:

  1. καλως ηρθε το μωρακι! παντα γερο να ναι!

    αλλά για να καταλαβω: αυτο το αριστουργημα το εφτιαξες εσυ; ΑΠΙΘΑΝΟ! και τόσο ντελικάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ μαμά Μάχη για τις ευχές σου!εύχομαι ολόψυχα με το καλό και το δικο σου αγοράκι!χάρηκα πολύ που σου άρεσε το φουστανάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιδάκι μου δίνεις μεγάλη χαρά με τα καλά σου λόγια!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΤΥΧΟ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ καλό μου δελφινάκι!καλημέρα και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το καλό να το φορέσει το μωράκι με υγεία και ευτυχία στην ζωή του! Καλά έχω πάθει πλάκα!!! Μόνη σου το έφτιαξες??? Είναι χάρμα οφθαλμών!!! Μπράβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να 'σαι καλά Κατερινάκι!Από κοντά να δεις τι πράγμα είναι,νυφούλα θα είναι!Ναι έγω το έφτιαξα, χοιροποίητο,τις επόμενες μέρες θα αναρτήσω και άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαταπληκτική δουλειά μιας και το έχω δει από κοντά!

    Περιμένουμε και την συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια κ πάλι για το παραμυθένιο φορεματάκι σου Μαράκι μου..σαν να βγήκα απο πίνακα της Αναγέννησης!Σέυχαριστω για τα τρυφερά σου σχόλια μέσα απο την καρδιά μου!Χάρηκα πολύ που σου άρεσε ο λαθρεπιβάτης μου!!φυσικά και θα με γνωρίσεις καλύτερα κι εγώ θα σε γνωρίσω!μέχεις συγκινήσει αφάνταστα!!φιλάκια αμέτρητα και καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχαριστώ πολύ, είσαι πληθωρικός ανθρωπος και μου αρέσει που ακόμα και το σχόλιο που κάνεις για το φόρεμα είναι ποιητικό!να είσαι καλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσπαθώ πόση ώρα να κάνω σχόλιο στην τελευταία σου ανάρτηση αλλά δεν τα καταφέρνω...Υπέροχο το φόρεμα και όλα όσα έκανες για τη βάπτιση της Μαρίας! Καλώς σε βρήκα Μαρία και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες Μαρίνα,χαίρομαι που σου άρεσε το φουστανάκι και η βάπτιση της Μαρίας,όσο για το γεγονός ότι δεν μπόρεσες κορίτσι μου να αφήσεις στην ανάρτηση το σχόλιο σου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!Δοκίμασα σημερα το πρωί και όλα οk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή