Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Διπλή γιορτή

Πριν από 21 χρόνια ήρθε στο κόσμο το αγοράκι μου για να με κάνει μητέρα,ήμουν 19 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στην αίθουσα τοκετού.Πέρασαν τα χρόνια έγινες αντράκι όμως για μένα θα είσαι πάντα το αγοράκι μου.Πριν από 40 χρόνια ήρθα στον κόσμο για να σε κάνω μητέρα,ήσουν 19 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στην αίθουσα τοκετού.Τα χρόνια πέρασαν και δεν υπάρχει μέρα που να μην με κάνεις να αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα το μικρό σου κοριτσάκι.Χρόνια μας πολλά μανούλα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ!!!

7 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Μαρία μου !!! Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου και να σε χαίρεται κι εκείνος!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΗΚΑ..ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ :) ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ δελφινάκι.Θα δω τι συμβαινει με το εικονίδιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ παλιό για να σχολιάσω..όμως δεν άντεξα!!!!Κάθε μέρα ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ!!!!Με συγκίνησες, γιατί είδα τις δικές μου γενιές!!!Εμείς στα 20 όμως, πρωτοσυνάντησε η μια γενιά την άλλη, η μανούλα μου, εμένα κι εγώ, την πρώτη καρδούλα μου!Φιλιά και πολλές όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλώς ήρθες λοιπόν γλυκιά μανούλα και όπως πολύ σωστά είπες οι ευχές δίνονται 365 μέρες το χρόνο στις μανούλες!!!φιλιά και σε εσένα,να τους χαίρεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή