Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μας ζητήσατε βάπτιση με θέμα την κορώνα....και εμείς σας παρουσιάζουμε την κορώνα δια χειρός!

Το per mano αγαπά τις χειροποίητες δημιουργίες, όλα μας τα είδη τα δουλεύουμε στο χέρι και πάντα χρησιμοποιούμε φίνα και εκλεκτά υλικά. Αυτή είναι και η έννοια του χειροποίητου , δηλ. να αποδώσεις ένα θέμα δουλεύοντας στο χέρι με υλικά ξεχωριστά πράγμα το οποίο δεν μπορείς να βρεις στην αγορά και στην μαζική παραγωγή. Ο συνδυασμός άριστης ραφής και μεταξωτών υλικών απογειώνουν τις δημιουργίες μας. Μας ζητήσατε πριν λίγες μέρες μια βάπτιση με θέμα την κορώνα και εμείς αποδώσαμε το θέμα μέσα από μια εξ΄ολοκλήρου χειροποίητη δουλειά με μια σειρά από εκλεκτά υλικά...............Τα .....


χειροποίητη καπελιέρα με θέμα την κορώνα

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

To Fthis φιλοξενεί τις δημιουργίες μας......και εμείς γεμίζουμε με χρώμα την βάπτιση του μωρού σας!

Η ηλεκτρονική σελίδα Fthis του ομίλου Antenna,παρουσιάζει τις υπέροχες δημιουργίες μας στην στήλη Fthis Kids http://www.fthis.gr/article/339270/monadika-baftistika-kai-oxi-mono- 
 Το μεταξωτό χειροποίητο φόρεμα Per mano έκλεψε την παράσταση και εντυπωσίασε ακόμα και εμένα που το έχω δημιουργήσει! Πολλά ευχαριστώ για την συντακτική ομάδα και τους φωτογράφους του Fthis που επιμελήθηκαν την παρουσίαση της δουλειάς μας!!!
Το per mano δημιούργησε μια νέα σειρά βάπτισης για τα μικρά μας αγοράκια. Αυτό που θέλαμε είναι ρουχαλάκια με χρώμα και νομίζω πως το καταφέραμε!!! Η τελευταία πινελιά την οποία και λάτρεψα προσωπικά είναι το μεταξωτό ροδί παπιόν!!!



χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την κουκουβάγια για αγοράκι









Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Kokeshi dolls......Μια παραδοσιακή κούκλα από την Ιαπωνία...ένα μοναδικό θέμα βάπτισης!

Δημιουργήσαμε ένα ξύλινο χειροποίητο βαπτιστικό κουτί βασισμένο σε ένα θέμα που προσωπικά όπου και αν έχω ψάξει παρόμοιο δεν έχω ξανασυναντήσει.Νομίζω πως αποτελεί με κάθε επιφύλαξη ένα θέμα αποκλειστικής μας καινοτομίας και έμπνευσης!
 
VINTAGE χειροποίητο βαπτιστικό κουτί!