Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παιδί και νέοι γονείς

Όταν πριν λίγο καιρό...... κάπου εκεί στον Μάιο ξεκινούσα την δημιουργία του Per mano δεν περίμενα ότι θα έφτανα κάπου εδώ. Ήταν μια σκέψη που πήρε σάρκα και οστά με μοναδικό εφόδιο την αγάπη για το παιδί, την δημιουργία και την διακόσμηση, μια αγάπη  κρυμμένη καλά μέσα μου που ως τώρα μόνο οι πολύ δικοί μου γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια.
Φαίνεται πως τελικά μια  σειρά από  καρμικά γεγονότα τον τελευταίο χρόνο  μου έδωσαν την δυνατότητα, που δεν ήξερα ότι υπήρχε μέχρι τώρα, να ακολουθήσω έναν άλλο δρόμο που εύχομαι να διαβώ με επιτυχία! Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω μια γυναίκα η οποία έχει δώσει ψυχή και σώμα....Δημητρούλα μου σε ευχαριστώ ολόψυχα για όλα!!!!
Ευχαριστούμε επίσης θερμά το περιοδικό παιδί και νέοι γονείς αλλά και την συντακτική ομάδα για την εξαιρετική παρουσίαση του Per mano στην στήλη πρακτικών επιλογών choices στο τεύχος Νοεμβρίου!!!!

Το περιοδικό παιδί και νέοι γονείς παρουσιάζει τις χειροποίητες δημιουργίες μας!


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Χριστούγεννα..........................

Όχι δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα ακόμα, όχι δεν το χάσαμε ακόμη, απλά αγαπάμε τα Χριστούγεννα και θέλουμε να σας στο δείξουμε!!! Είναι η χαρά των παιδιών και η ευκαιρία των μεγάλων να γίνουν παιδιά! Τελικά αυτό που έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια είναι ότι η προσμονή και οι ετοιμασίες είναι που σου δίνουν την μεγαλύτερη χαρά, για αυτό το λόγο σιγά σιγά θα αρχίσουμε τις προετοιμασίες και θα τις μοιραστούμε μαζί σας!




Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ονειρεμένο vintage φόρεμα βάπτισης.....κουτί δώρου για νεογέννητο......καπελιέρα βάπτισης

Δεν θα πω πολλά, θα σας περιγράψω τις τελευταίες δημιουργίες μου και θα σας αφήσω να τις.... εύχομαι...απολαύσετε!
Μεταξωτό φόρεμα βάπτισης σε συνδυασμό με βαμβακερή γαλλική δαντέλα, ζώνη από μεταξωτή οργάντζα, κηπούρ βαμβακερή ραντούλα και τέλος η πινελιά που κάνει τη διαφορά, μανικάκι πλεκτό στο χέρι με μεταξωτό απαλό μοχεράκι! Το φόρεμα συνοδεύει το καπελάκι bonet και οι χειροποίητες πετσέτες του!




Ρομαντικό χειροποίητο μεταξωτό φόρεμα βάπτισης για μικρές πριγκίπισσες!!!