Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Κουτιά βάπτισης ξύλινα για αγόρι και κορίτσι!

Μανούλες και νονές σας είχα υποσχεθεί στην τελευταία μου ανάρτηση μια σειρά από ξύλινα κουτιά βαπτισης,όπως επίσης σας είχα υποσχεθεί να δείξω χειροποίητα βαπτιστικα ρούχα για αγόρι!
Αξίζει να σας πω πως η τεχνοτροπία φωτοσκιάσεων και παλαίωσης εφαρμόστηκε σε όλες τις πλευρές των βαπτιστικών κουτιών γιατί ως γνωστόν μας αρέσει η προσεγμένη δουλειά!
Στις επόμενες μέρες θα δείξω και τις αντίστοιχες λαμπάδες.
Και μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας στον οποίο κάποιος τυχερός ή τυχερή θα αποκτήσει ένα από τα σετ μας!!!Ο διαγωνισμός μας πραγματοποιείται στο είμαι μαμά της Ολίβιας Γαβρίλη και λήγει την Τρίτη 23-7-2013 http://www.eimaimama.gr/
VINTAGE χειροποίητο βαπτιστικό κουτί!!!!


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Σετ βάπτισης για κορίτσι ( Bella donna)

..............η συνέχεια......!!!


Σήμερα θα ολοκληρώσω την παρουσίαση ενός σετ βάπτισης για κορίτσι.Τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι 100% βαμβακερά και για τα λαδόπανα σε αυτή τη συλλογή χρησιμοποιήθηκε μετάξι!
Θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι το ύφος στις χειροποίητες δημιουργίες μου  που ακολουθώ είναι το
ρετρό και το ρομαντικό.Η βάπτιση για το per mano θεωρείται ένας μικρός γάμος και για αυτό το λόγο θέλουμε όλα να είναι αντάξια μιας τέτοιας περίστασης.Αγαπημένο αξεσουάρ βάπτισης που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα είναι οι καπελιέρες ντυμένες με ύφασμα.Σε μια από τις επόμενες συλλογές μας ετοιμάζουμε κουτιά  ξύλινα, πάντα χειροποίητα και μοναδικά για το κάθε παιδάκι με το ύφος per mano!
Στο τέλος της ανάρτησης θα δείτε προτάσεις για μπομπονιέρα και μαρτυρικά βάπτισης για την εποχή που ακολουθεί Αύγουστο-Σεπτέμβριο.
Κλείνοντας θέλω να σας γνωρίσω τη Μαίρη από το cakes and pastries,ένα ταλαντούχο κορίτσι μαθήτρια-συνεργάτιδα του Παρλιάρου παρακαλώ, ετοίμασε για ένα φιλικό μας ζευγάρι ένα πανέμορφο νυφικό μπισκοτάκι που μοιράστηκε σαν κέρασμα μαζί με την μπομπονιέρα!
Τη φωτό με τις δαντελένιες μπισκοτοκαρδιές θα τις βρείτε στο τέλος της ανάρτησης!!!
Το e-mail της Μαίρης για ότι θέλετε να την ρωτήσετε είναι το: marypastries@hotmail.com